Klubbdrakt

Herunder følger informasjon du trenger for å bestille Klubbdrakt, T-skjorte og Hettegenser:

Punkt 1)
Du må finne den rette størrelsen for de treningsklær du ønsker å bestille.. Bruk skjemaet herunder for å finne størrelsen. VÆR NØYE MED Å BESTILLE RETT STØRRELSE DA VARENE IKKE KAN BYTTES GRUNNET TRYKKING MED KLUBB- og SPONSORMERKER
storelser.jpg

Punkt 2)
T-skjorte (Technical) koster kr. 225 uansett størrelse:
T-skjorte.jpg

Punkt 3)
Hettegenser koster kr. 340 for junior og kr. 375 for senior.
Hettegenser.jpg

Punkt 4)
klubbtreningsdrakten (bukse og jakke må bestilles samlet men kan være i ulike størrelser) koster med jakke og bukse kr. 600 for junior og kr. 715 for senior.
treningsdrakt.jpg
Punkt 5)
Alle ovenstående klær er av merket Speedo og leveres til spesialpris til medlemmene i Tromsø svømmeklubb mot forhåndsbetaling og betaling senest uke 29. TSK/Linda Skogli står for bestillingen og leverer til alle medlemmer i klubben uten provisjon. Ved bestilling må det skrives størrelse antall og type produkt samt navn og svømmeparti/svømmekurs for personen bestillingen gjelder.

Bestillingen eller eventuelle spørsmål sendes på e-post til trener Linda Skogli: Linda.Eliassen@sas.no Betaling gjøres samtidig til TSK sin konto i Sparebank1: 4750 07 00935.

Husk å anføre på innbetalingen hvem og hva betalingen gjelder. Alle klær produseres med TSKlogo og eventuelle sponsormerker. HUSK AT BETALING OG BESTILLING MÅ VÆRE KLUBBEN I HENDE SENEST UKE 29.

VÆR NØYE MED Å BESTILLE RETT STØRRELSE DA VARENE IKKE KAN BYTTES GRUNNET TRYKKING AV KLUBB- og SPONSORMERKER